Entrepeneur of the Year

Genomineerden bekend voor EY Entrepeneur of the Year verkiezingen

05 / 07 / 2021

AMSTERDAM, 7 JULI 2021 - De vijf genomineerden voor de titel ‘EY Entrepreneur Of The Year 2021’ zijn bekend. Henri en Jeannette Veldsink (Veldsink Groep), Bing Go (Go-Tan), Nils Clement (Euro Caps), Stijn Nijhuis (Enreach) en Rob Hermans (Fletcher Hotels) strijden dit jaar om de hoogste eer. Daarnaast dingen 13 ondernemers mee naar de titel ‘EY Emerging Entrepreneur Of The Year’. Deze award gaat naar een veelbelovende, snelgroeiende en innovatieve ondernemer met een bedrijf dat minder dan tien jaar bestaat.


Ondernemers op een voetstuk zetten
Het EY Entrepreneur Of The Year programma wordt door advies en accountantsorganisatie EY wereldwijd in ruim zestig landen georganiseerd. In Nederland beleeft het programma dit jaar zijn 25e editie. Het programma is bedoeld om ondernemerschap nadrukkelijk op een voetstuk te zetten en ondernemers aan te moedigen en te ondersteunen om het beste uit zichzelf, hun cliënten en hun medewerkers te halen.

Bekijk hier het profiel van Nils Clement (Euro Caps): https://www.ey.com/nl_nl/entrepreneur-of-the-year-nederland/profielen/2021/nils-clement?WT.mc_id=14566847&AA.tsrc=ownedsocial

Verkiezing
De in totaal 18 genomineerde ondernemers presenteren zich op 8 september aanstaande aan een onafhankelijke jury. Zie voor de samenstelling van de jury: https://www.ey.com/nl_nl/entrepreneur-of-the-year-nederland/jury. Deze jury selecteert daaruit de finalisten. Op 13 oktober aanstaande worden de winnaars bekendgemaakt. Naast de Entrepreneur Of The Year Award en de Emerging Entrepreneur Of The Year Award reikt EY op die avond ook de EY Family Business Legacy Award en de EY Social Impact Award uit.

Genomineerden EY Entrepreneur Of The Year
Veldsink Groep - Henri en Jeannette Veldsink
Go-Tan - Bing Go
Euro Caps - Nils Clement
Enreach - Stijn Nijhuis
Fletcher Hotels - Rob Hermans

Genomineerden EY Emerging Entrepreneur Of The Year
Experiencegift - Loes Daniels
RED Company - Nanne de Ru
Blanco Fintech - Bernadette Wijnings
Otrium - Milan Daniels 
Velox - Kisito Zonneveld
Ledstores - Kemal Tas
MDV Europe - Evelien de Vries
Proforto -Rik Burgersdijk
Aix-en-Provence - Eric Kurver
Crisp - Michiel Roodenburg
Bridge Fund - Julian van de Steeg
Kingfish - Ohad Maiman
Eindhoven Medical Robotics - Anupam Nayak

Deel deze pagina

Nieuws

Onze artikelen

Gerelateerd nieuws