Nieuwbouw Spaanse Polder

Top Employer Euro Caps bouwt derde fabriek in Rotterdam

19 / 05 / 2021

Met deze nieuwbouw wordt de bestaande productievloer met nog eens 5.000m2 vergroot. Deze ambities passen bij het Rotterdamse succesverhaal dat zich vanaf vandaag ook Top Employer Nederland mag noemen. 

Nils Clement (CEO-Euro Caps) zegt: “In deze nieuwe fabriek gaan wij nog meer high speed productielijnen plaatsen van de hoogste industriële kwaliteit. Daarmee gaan wij wereldwijd nieuwe producten aan nieuwe business partners leveren die we in 2020 verwelkomen. Daarnaast zijn we natuurlijk erg trots op ons Top Employer Nederland certificaat!” 
 
“We zijn erg trots op ons Top Employer Nederland certificaat!” 
 
Organisaties die zijn gecertificeerd als Top Employer zetten zich er voor in om via een vooruitstrevend HR-beleid dat mensen centraal stelt, de allerbeste werkomgeving te bieden aan hun medewerkers. 

Kitty Batist (HR Director Euro Caps) zegt: “Met het behalen van deze certificering laten we zien dat we in ons nog relatief korte bestaan al grote stappen hebben gemaakt in kwalitatief werkgeverschap. Daarnaast is het natuurlijk prachtig dat we met de uitbreiding ook weer nieuwe werkgelegenheid scheppen in de regio. Hierdoor kunnen nog meer mensen kennis maken met Euro Caps als vooruitstrevende werkgever.”

De CEO van Top Employers Institute, David Plink, zegt: “Om te worden erkend als Top Employer moet een organisatie bewijzen dat de uitvoering van haar personeelsstrategieën de werkomgeving van haar medewerkers verrijkt. Gecertificeerde deelnemers zijn een lichtend voorbeeld van echte inspanning voor het HR-beleid; ze zetten zich voortdurend in voor het versterken van hun medewerkers om zo een betere werkomgeving te realiseren. Gefeliciteerd!”

Deel deze pagina

Nieuws

Onze artikelen

Gerelateerd nieuws