Over ons

Over Euro Caps

Wereldwijd

Onze producten

Wereldleider in Private Label capsules

In 2012 was de markt klaar voor private label koffie capsules voor Nespresso® machines. Wij hebben toen met een energiek team de kans gegrepen en hebben een prachtige organisatie gebouwd. In onze eerste fabriek in Rotterdam maken we met ruim 450 collega’s dagelijks zo’n 3 miljoen Nespresso® compatibele capsules. Op onze tweede locatie maken we vanaf 2016 Dolce Gusto® compatibele capsules.

Euro Caps heeft tientallen jaren aan expertise in huis over koffie en het verpakken ervan in capsules. Dat is een complex proces waarbij stevige kennis nodig is van de gehele keten van inkoop tot de logistiek richting onze klanten.

Inmiddels zijn wij internationaal de leidende partij en leveren we onze capsules wereldwijd in bijna 40 landen en dat aantal groeit hard. Dit realiseren we doordat iedereen in onze organisatie focus heeft op topservice aan de klant en het leveren van het best mogelijke product. Op deze manier garanderen we de perfecte koffiebeleving voor de consument.


Euro caps visie

Onze missie & visie

Quality.
Every
Single
Time.

Wij geloven zeer sterk in single serve oplossingen als duurzame categorie in levensmiddelen. Afgestemd op de individuele behoefte van de consument van vandaag en met steeds meer duurzame oplossingen voor verpakkingsmaterialen.

Producten

Wat we doen

Focus op innovatie en kwaliteit zit in ons DNA

0 1

Dolce Gusto® compatible

Voor dit type capsule bieden wij verschillende mogelijkheden. Denk hierbij aan Espresso Intenso, Lungo, Latte Macchiato, Cappuccino & Café au Lait.

De mogelijkheden qua warme en koude dranken zijn eindeloos. Wij gaan graag met u in gesprek voor klant specifieke ontwikkelingen.

0 2

Nespresso® compatible

Voor dit type capsule hebben wij een brede range qua blends en single origins beschikbaar. U kunt hierbij kiezen uit verschillende capsule varianten (plastic, aluminium of composteerbaar).

Ons team van koffiespecialisten staat klaar om samen met u tijdens een cuppingsessie de mogelijkheden te bespreken.

0 3

Nespresso® Professional compatible

De nieuwste toevoeging binnen onze single serve familie. Voor dit type capsule zijn de top 5 blends ontwikkeld, denk hierbij aan Ristretto, Espresso Forte, Lungo Forte, Lungo en Espresso Decaf.

Heeft u een specifieke wens? Ons team van koffiespecialisten denkt graag met u mee.

0 4

Andere single serve systemen

De single serve categorie groeit wereldwijd zeer snel. Consumenten willen kunnen kiezen voor het juiste product op het juiste moment.

Ziet u een kans of wilt u van gedachten wisselen met ons team van specialisten? Neem dan contact met ons op.


300 capsulehelden

Onze medewerkers zijn specialisten in koffie én verpakkingen

Top Employer

Sinds 2019 trotse drager van dit certificaat

30 quality checks per dag

Blends van het hoogste niveau

gemiddeld 10 audits per jaar voor kwaliteitsnormen

Wij voldoen aan de criteria van vele certificeringen en ontvangen regelmatig awards voor de kwaliteit van onze producten.

Eigen Academy voor in-house trainingen

Aandacht aan het opleiden van onze collega’s zowel op gebied van koffiekennis als (door)ontwikkeling binnen het eigen vakgebied

Continu doorontwikkelen van eigen capsules

Constante focus op innovatie (betere houdbaarheid, verfijnde maaltechnieken en ontwikkeling nieuwe producten)

Ons verhaal

De Euro Caps cultuur

Het verhaal achter Euro Caps

2012: het jaar waarin de markt klaar was voor private label koffie capsules voor Nespresso® machines. Zo ontstond Euro Caps: met een energiek team is er gestart met de bouw van een prachtige organisatie. In onze eerste fabriek in Rotterdam maken we met ruim 300 collega’s dagelijks zo’n 3 miljoen Nespresso® professional compatibele capsules.

Op onze tweede locatie maken we vanaf 2016 Dolce Gusto® compatibele capsule en de derde fabriek is in aanbouw.

We nemen je graag mee in een aantal belangrijke Euro Caps facts:vol

Nr 1

Productielocaties

Grootste private label single serve bedrijf van de wereld met twee productielocaties in Rotterdam Spaanse Polder

R&D

Inhouse R&D Team

Met een team van specialisten werken we dagelijks aan de doorontwikkeling van onze producten, capsules en blends en ligt de focus op de laatste trends & innovaties.

2022

Top Employer

Uitgeroepen tot Top Employer in 2020, 2021 en 2022

Beste koop

Awards winnende producten

Award winnende producten voor consumenten wereldwijd. In 2014 zijn onze capsules uitgeroepen tot 'beste koop' door de consumentenbond

Kwaliteit

Hoogste certificering

Ons QA Team zorgt er voortdurend voor dat wij voldoen aan de hoogste certificering in voedselproductie

Maatwerk & innovatie

Maatwerk gaat hand in hand met onze afdelingen en de klant

Om u als klant van de best mogelijke oplossing te voorzien werken wij binnen onze organisatie op een strak georgansieerde wijze samen. De afdelingen Sales, Operations en R&D/QA wijzen dedicated mensen vanuit hun teams aan iedere klant toe. Deze houden elkaar constant op de hoogte van de status rondom uw project.

Kwalitatief werkgeverschap

Opleiding en ontwikkeling

euro caps
top employer