Top Employer Netherlands 2021
NL / EN

Missie: Onze passie voor topkwaliteit vatten in een capsule om wereldwijd consumenten te laten genieten.

Visie: De voorkeurspartner zijn voor klanten in de hele wereld. Als gepassioneerd leider in de categorie van private label single serve dranken.

Bij Euro Caps vinden we een aantal basiswaarden van belang. Wij zijn ervan overtuigd dat deze waarden ons hebben geholpen bij het realiseren van onze groei en het werken met gedreven collega's. 

Onze waarden omschrijven we met O.P.E.N. wat staat voor:

Ondernemerschap: Kan niet bestaat niet. Verantwoordelijk, zelfstandig en bewust bezig zijn. Dat vinden wij belangrijk. Iedere collega staat voor zijn eigen acties, start op eigen initiatief iets nieuws. Ook denken wij altijd in kansen en oplossingen.

Partnerschap: Samen staan we sterker. Wij koffiekampioenen werken graag samen en staan bekend om onze betrouwbaarheid. We zijn betrokken en zeer klantgericht. We zijn er omdat we er graag willen zijn. Net zoals jij.

Eigenzinnigheid: Een beetje anders. Iedere collega heeft goede ideeën en is overtuigd van zijn of haar kunnen. Wij weten waar we goed (en minder goed) in zijn en ontvangen graag feedback. Zo wordt er steeds een nieuw doel bereikt. Iedere keer weer. 

Nu: Gewoon doorpakken. Doorpakken en mogelijkheden zien, afspraken nakomen en doen wat je zegt. Dat is vanzelfsprekend voor onze collega’s. We kijken met plezier naar de toekomst, leren van het verleden en leven in het nu.

Nieuws

Top Employer Euro Caps bouwt derde fabriek in Rotterdam

Gepubliceerd 30 / 01 / 2020

Bekijk het bericht
Nieuws

Brenninkmeijers stappen in fabrikant koffiecups voor Nespresso

Gepubliceerd 14 / 08 / 2017

Bekijk het bericht
Contact

Adres
Euro Caps
Sevillaweg 49
3047AL, Rotterdam
Nederland
+31 (0)10 2014 530
Route
Contact map