Onze cultuurwaarden

Cultuur

Een sterke cultuur wordt gekenmerkt door een web van elementen. Hoe meer deze elementen op elkaar aansluiten, hoe sterker de cultuur. Denk aan logo, kleur, lettertype, maar vooral ook de waarden die we als bedrijf belangrijk vinden.

Euro Caps heeft ook een aantal sterke elementen vastgelegd en deze geven richting aan alles wat we doen. Samen werken we elke dag hard om klanten blij te maken. Het is belangrijk dat iedereen begrijpt waarom we de dingen doen zoals we ze doen. Dat iedereen onze cultuur omarmt. We promoten consequent onze waarden. Onze culturele waarden beschrijven wie we zijn en waar we voor staan. Wat verbindt ons en hoe gaan we met elkaar om.


Ondernemend

Kan niet bestaat niet. Verantwoordelijk, onafhankelijk en bewust zijn. Dat vinden wij belangrijk. Iedere collega staat voor zijn eigen handelen, begint op eigen initiatief iets nieuws. Ook denken we altijd in kansen en oplossingen.

Partnerschap

Samen staan we sterker. Wij koffiekampioenen werken graag samen en staan bekend om onze betrouwbaarheid. Wij zijn betrokken en zeer klantgericht. We zijn er omdat we er willen zijn. Net zoals jij.

Eigenzinnig

Een beetje anders. Iedere collega heeft goede ideeën en is overtuigd van zijn of haar kunnen. We weten waar we goed (en minder goed) in zijn en ontvangen graag feedback. Zo wordt altijd een nieuw doel bereikt. Elke keer weer.

Nu

Gewoon blijven doorpakken. Doorgaan en mogelijkheden zien, afspraken nakomen en doen wat je zegt. Voor onze collega's is dat vanzelfsprekend. We kijken graag naar de toekomst, leren van het verleden en leven in het heden.


Leuk dat harde werken maar er zijn nog veel meer leuke dingen!

Work hard, play harder

Zomerfeest

Ook ons jaarlijkse zomerfeest is een van de hoogtepunten van het jaar. Onder het genot van heerlijk eten & drinken feesten we met alle collega's tot in de late uurtjes op een prachtige locatie in Rotterdam of omstreken. Ben jij er volgend jaar bij?

Familiefeest

Elk jaar organiseren we onze familiedag. Tijd om je familie je werkplek te laten zien met een rondleiding door onze productiehal en een heerlijke zomerdag te beleven in een festivalsetting. In onze achtertuin, de ideale setting voor een festival, is alles prachtig aangekleed en is er elk jaar een ander thema.

Voor alle sportieve collega’s is er de mogelijkheid om aan te sluiten bij de enige echt Euro Caps All Stars en doen we mee met de Sparta bedrijven competitie. Met het bedrijventeam doen we mee aan diverse toernooien Ook speelt Euro Caps mee met de Sparta bedrijven competitie. Er wordt ook gespeeld op Het Kasteel, het thuisstadion van Sparta dat ook gesponsord wordt door ons. Vind je het leuk om af en toe te voetballen (je hoeft geen pro te zijn)?