Onze cultuurwaarden

Cultuur

Een sterke cultuur wordt gekenmerkt door een web aan elementen. Hoe meer deze elementen overeenkomen met elkaar, hoe sterker de cultuur. Denk hierbij aan logo, kleur, lettertype maar ook de waarden.

Ook Euro Caps heeft een aantal sterke elementen geclaimd en deze geven richting in alles wat we doen. Samen werken we elke dag keihard om klanten blij te maken. Het is belangrijk dat iedereen begrijpt waarom we dingen doen zoals we ze doen. Dat iedereen onze cultuur omarmt. En onze waarden consistent uitdraagt. Onze cultuurwaarden beschrijven wie we zijn en waar we voor staan. Wat ons verbindt en hoe we met elkaar omgaan.


Ondernemend

Kan niet bestaat niet. Verantwoordelijk, zelfstandig en bewust bezig zijn. Dat vinden wij belangrijk. Iedere collega staat voor zijn eigen acties, start op eigen initiatief iets nieuws. Ook denken wij altijd in kansen en oplossingen.

Partnerschap

Samen staan we sterker. Wij koffiekampioenen werken graag samen en staan bekend om onze betrouwbaarheid. We zijn betrokken en zeer klantgericht. We zijn er omdat we er graag willen zijn. Net zoals jij.

Eigenzinnig

Een beetje anders. Iedere collega heeft goede ideeën en is overtuigd van zijn of haar kunnen. Wij weten waar we goed (en minder goed) in zijn en ontvangen graag feedback. Zo wordt er steeds een nieuw doel bereikt. Iedere keer weer.

Nu

Gewoon doorpakken. Doorpakken en mogelijkheden zien, afspraken nakomen en doen wat je zegt. Dat is vanzelfsprekend voor onze collega’s. We kijken met plezier naar de toekomst, leren van het verleden en leven in het nu.


Naast hard werken is er natuurlijk ook tijd voor ontspanning

Work hard, play harder

Summerparty

Ook onze jaarlijkse summerparty is een van de hoogtepunten van het jaar. Onder het genot van heerlijk eten & drinken feesten we met alle collega’s tot de late uurtjes op een mooie locatie in Rotterdam of omgeving. Ben jij er volgend jaar ook bij?

Familiefestival

Elk jaar organiseren we onze familiedag. Tijd om jouw familie jouw werkplek te laten zien met een rondleiding door onze productiehal en in een festivalsetting een heerlijk zomerse dag te beleven. Op ons achter terrein, de ideale setting voor een festival, wordt alles prachtig aangekleed en is elk jaar een wisselend thema.

Voor alle sportieve collega’s is er de mogelijkheid om aan te sluiten bij de enige echt Euro Caps All Stars en doen we mee met de Sparta bedrijven competitie. Met het bedrijventeam doen we mee aan diverse toernooien Ook speelt Euro Caps mee met de Sparta bedrijven competitie. Er wordt ook gespeeld op Het Kasteel. Vind je het leuk om af en toe te voetballen (je hoeft geen pro te zijn)?