Top Employer Netherlands 2020
Euro Caps
Loading...
Even kennis maken

Werken bij Euro Caps.

Het draait om jou.

Elke dag weer.

Wil jij aan de slag voor een werkgever die jou centraal stelt? Euro Caps is een organisatie waar ondernemerschap en het ontwikkelen van jouw talenten voorop staan. Met onze ambitie zijn we in korte tijd de grootste wereldwijde speler geworden in private label single serve koffie producten. Ben jij ook zo gedreven?

Wat is jouw ambitie? Kies hieronder wat bij jou past en kijk wat onze collega’s zeggen. Stuur daarna je gegevens en wij bezorgen jou gepersonaliseerde koffiecapsules en wellicht de beste stap in je carrière.

Scroll down

Meer over Euro Caps

Euro Caps

De allergrootste in private label koffie capsules

In 2012 zijn we gestart met een team van enthousiaste ondernemers. We zijn in sneltreinvaart marktleider geworden en werken wereldwijd voor de allergrootste food en retail bedrijven. We zien onszelf daarbij al lange termijn business partner en dat blijkt een succesformule te zijn. Inmiddels hebben we twee productie locaties in Rotterdam. Op elke locatie worden per jaar ruim 1 miljard koffie capsules gemaakt voor Nespresso® en Dolce Gusto® machines.

Maar we hebben nog meer ambitie. Nieuwe producten en daarbij het opzetten van nieuwe productielocaties staan in de planning. Daarbij hebben we natuurlijk goed mensen nodig dus we zoeken doorlopend naar talent. Mensen die ondernemend en oplossingsgericht zijn. Maar ook bereid om uit hun comfortzone te stappen en doorlopend in zichzelf te investeren door opleiding. Herken je dit in jezelf? Dan moeten we nodig eens aan de koffie samen.

I only need coffee on days ending with y

Depresso: that feeling you get when you run out of coffee

I don’t need inspirational qoutes. All I need is a cup of coffee

I’m not addicted to coffee, we’re just in a committed relationship