Top Employer

Euro Caps voor het 3de jaar op rij uitgeroepen tot Top Employer

21 / 01 / 2022

Trots! Euro Caps behaalt opnieuw de certificering voor Top Employer en is hiermee onderdeel van de meeste geavanceerde werkgevers van Nederland met toonaangevende arbeidsvoorwaarden.

"Wij zijn trots op deze onderscheiding en beschouwen deze als erkenning voor onze voortdurende inspanningen om onze mensen de beste werkomstandigheden te bieden." aldus Kitty Batist (HR Director)

Medewerkers centraal
Het internationale Top Employers Institute heeft Euro Caps op een groot aantal onderdelen getoetst. Hieruit komt naar voren dat Euro Caps hoog scoort als het gaat om het welzijn van haar medewerkers. Duurzame inzetbaarheid is één van de onderwerpen die hoog op de agenda staan binnden de organisatie, zeker in het tijden van corona. Aan de hand van een doorlopend "topfit" jaarprogramma worden activiteiten georganiseerd om alle medewerkers bewust te maken van het belang van vitaliteit.

Nieuws

Onze artikelen

Gerelateerd nieuws

1 Nieuwbouw Spaanse Polder Top Employer Euro Caps bouwt derde fabriek in Rotterdam Lezen 2 Euro Caps en Sparta Rotterdam Euro Caps verlengt als official Maatschappelijk Business Partner Lezen 3 Entrepeneur of the Year Genomineerden bekend voor EY Entrepeneur of the Year verkiezingen Lezen 4 Kerstpakketten Walk-Thru Swingend het jaar uit tijdens Santa's Crazy X-mas Maze Lezen 6 Persbericht EURO CAPS OPENT NIEUW PAND IN SPAANSE POLDER Lezen 7 Klimaatneutraal Euro Caps klimaatneutraal volgens Climate Neutral Certification standaard Lezen