Euro Caps en Sparta Rotterdam

Euro Caps verlengt als official Maatschappelijk Business Partner

23 / 05 / 2021

EURO CAPS VERLENGT ALS OFFICIAL MAATSCHAPPELIJK BUSINESS PARTNER

10 juli 2020 - 12:00

Top Employer Euro Caps blijft ook komend seizoen Official Maatschappelijk Business Partner van Sparta Rotterdam. Daarmee gaat de producent van private label koffie capsules het derde seizoen in op Het Kasteel. Naast de samenwerking met de Kasteelclub blijft Euro Caps hierdoor ook betrokken bij De Betrokken Spartaan als hoofdsponsor van de maatschappelijke stichting.

Pieter Brokx, CFO van Euro Caps: ”Sparta en Euro Caps zijn een goede match omdat we beiden gericht zijn op het ontwikkelen van talent. Daarnaast delen we de missie om iets terug te geven aan de maatschappij. Door onze samenwerking kunnen we op alle vlakken invulling geven aan onze gedeelde waarden. Daarnaast kunnen onze mensen natuurlijk weer regelmatig en perfect verzorgd genieten op het Kasteel van Sparta tijdens de eredivisie”

Dave van der Meer, Commercieel Manager van Sparta Rotterdam: “Met het verlengen van de overeenkomst wordt bevestigd dat de samenwerking, die twee seizoenen geleden is begonnen, van beide kanten goed bevalt. Buiten de wedstrijddagen om weet Euro Caps inmiddels ook de weg te vinden naar Het Kasteel voor vergaderingen & events en is het zeer nauw betrokken bij onze maatschappelijke stichting. Hiermee geeft Euro Caps invulling aan de maatschappelijke betrokkenheid. Dit straalt Euro Caps zowel op haar omgeving uit als richting haar eigen werknemers, die veelvuldig de weg richting Het Kasteel weten te vinden.”

Deel deze pagina

Nieuws

Onze artikelen

Gerelateerd nieuws